Menu


Klanten


Onze klanten vertrouwen ons.

Onze klanten

Onze klanten zien ons als lange termijn partner die zich weet te identificeren met hun situatie en vasthoudend is om de beste oplossing te vinden. Bij tegenslag weten zij dat wij geen muren optrekken maar er alles aan zullen doen om tot het gewenste resultaat te komen. Een open houding en wederzijds respect staan daarbij centraal.

Referenties

Hieronder een aantal voorbeelden van onze klanten en welke activiteiten wij voor en met hen hebben gedaan.


Voor een grote fastfood keten in Nederland heeft Hoger Rendement AFAS applicatiebeheer, conversie opdrachten en interim salarisadministratie verzorgd. Daarnaast adviseert Hoger Rendement over optimalisatie van HR processen en AFAS Profit.


Binnen een 100.000+ gemeente heeft Hoger Rendement het aanbestedingstraject voor een nieuw HR informatiesysteem begeleid. Daarnaast is zij de implementatiepartner van deze gemeente voor het operationeel realiseren van het nieuwe HR informatiesysteem.


Voor een top klinisch ziekenhuis is de dataconversie van
AFAS Profit naar RAET door Hoger Rendement verzorgd.Voor drie grote Nederlandse retailketens levert Hoger Rendement AFAS consultants en adviseert Hoger Rendement over optimalisatie van AFAS Profit.


Voor een grote zorginstelling in het midden van het land ondersteunen wij de salarisadministratie in alle facetten van het succesvol draaien van de Payroll. Daarnaast zijn wij betrokken in projecten om het AFAS Profit systeem te optimaliseren met als doel verhoging van kwaliteit en betere digitale ondersteuning.


Hoger Rendement levert consultants voor projecten en adviesopdrachten voor een viertal ziekenhuizen in Nederland.
De opdrachten bestaan uit het adviseren over procesoptimalisatie in combinatie met het gebruik van AFAS software, het implementeren van AFAS profit en AFAS Insite en het optimaliseren van bestaande inrichtingen.Postadres
Hoger Rendement B.V.
Brede Kerkepad 3
1023 BH AmsterdamContact
info@hogerrendement.nu
+31 (0)6 26132784


KVK en Bank
KvK Amsterdam: 65431979
Bank: NL05INGB0008991151
BTW: NL856109605B01