Menu


Werken bij

     

Our employees,

our capital, our future


              Wij zijn altijd op zoek naar top collega's die een goede invulling kunnen geven aan de meerwaarde die wij onze klanten bieden op het gebied van HRM en Payroll, met als specialisatie het optimaal inzetten van AFAS technologie in bedrijfsprocessen. Onze medewerkers zijn de hoeksteen van ons bedrijf.

Jouw nieuwe collega's zijn betrouwbaar en beschikken over veel HRM/ Payroll en AFAS kennis. 

Samenvattend, wij zijn een ontzettend mooi bedrijf waar wij fantastische projecten en diensten mogen uitvoeren voor onze klanten. En waar wij altijd onze doelen in een gezamenlijke inspanning bereiken.

Het feit dat je op deze pagina bent beland geeft aan dat je de mogelijkheden om bij ons te komen werken aan het onderzoeken bent. Dat vinden wij uiteraard erg leuk! 

Mocht je naar aanleiding van de vacatures vragen hebben, schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen met: Gerard Op 't Ende, Director Operations, telefoon 06-51849107.

Klik op de vacature om je aan te melden voor een afspraak. 

Tot snel!

Openstaande vacatures:Consultant AFAS (HRM/PAYROLL)

(32-40 uur)


Jij vindt het leuk om verschillende klanten te helpen en je bent HRM/Payroll of (applicatie)beheer expert? Daarnaast weet je alles van Profit en In-/OutSite van AFAS of 

bent bereid om dit te leren. En je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden? Solliciteer dan bij ons!

Postadres

Hoger Rendement B.V.
Brede Kerkepad 3
1023 BH Amsterdam

Contact

info@hogerrendement.nu
+31 (0)6 26132784

KVK en bank

KvK Amsterdam: 65431979
Bank: NL05INGB0008991151
BTW: NL856109605B01